27. dets 2007

kingikottide sisu

veel mõned fotosüüdistused kingikottide sisust enne kui usinad päkapikud pakkimispaberisse kõik mässisid. mul oli omajagu tegemist, et päkapikkude käest neid ehteid pildistamiseks veel kätte saada.



selle komplekti moodustavad rohekas-pruunikad kuldpuruse sisuga helmed, hõbetatud traat, eelpainutatud traat käevõru sees, raekoja platsi kullapoest (Juveel?) pärit hõbekett ja natuke munahaisu. pildil näeme, kuidas usinad päkapikud nagu sipelgad parasjagu ehteid oma pessa veavad (kui pilti suuremalt vaadata, siis on näha)


selle komplekti tabasin juba otse päkapikupesast. need ruudukujulised kameeleonhelmed läigivad iga nurga alt erivärviliselt ja tagakülg on hoopis must. tegelikult neid muidugi kameeleonhelmesteks ei nimetata, aga mulle meeldib nii. aetud on nad nailonkattega traadi otsa. ma vähemalt arvan, et see on nailonkattega traat, aga võibolla mõtlesin selle nime ka ise välja.



ja see romantiline ehteke on tabatud lausa päkapikupesa südames ja tagakambrikeses, kuhu igaühe silm ei küünigi. jaa, päkapikkude pehme mõnus punane magamistuba. siia kulus mu viimane hõbetatud traat, helmekübarad, millest üks laiakslitsutuna ka kee otsas ripub, matid pruunid india helmed Silverpointist, matid valged helmed Helmehaldjast ja mingid pisikesed kollased helmekesed.

ise rahul, teised rahul

Kommentaare ei ole:

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails