17. sept 2009

metalliringi esimesed katsetused

Hakkasin eelmisel nädalal käima metalliringis. Esimene katsetus ei ole midagi erilist, pigem selline tööriistade katsetus. proovisin, kuidas lõigata, kuidas mustrit sisse taguda, kuidas rulli keerata ja lihvida-viilida. pidi tulema sõrmus ja peaaegu on ka. natuke jämedavõitu ainult ja tegelikult veel viimistlemata ka – servad vaja vähemteravaks teha. õpetaja arvas, et peaks ära keetma sidrunhappes, et ilusti läigiks. aga mulle meeldib just sellise tumedana.

DSC_7523 DSC_7526 DSC_7532

jube kahju, et sel nädalal minemata jäi – tööd on nii kohutavalt palju. üldse olen nii vähe jõudnud ehteid teha viimasel ajal. ühe suure ja roosatriibulise komplekti tegin, aga selle müüsin Maarjalaadal ära enne kui jõudsin fotole jäädvustada. ilus oli.

unistan, et saaks töölt ära tulla või poole kohaga töötada ja nikerdada nikerdada nikerdada. õmmelda tahaks ka. kui keegi vaid õpetaks, kuidas sellest ära elada :) ja garantiikirja tahaks ka :P no selle kohta, et ma nälga ei jää. ja töötuba oleks tarvis kusagile üürida, ma ei taha gaasipõletit ja alasit oma elutuppa.

14 kommentaari:

helen ütles ...

ja siis kui sa oled selle garantiikirja saanud, õpeta palun mind ka. töötoa võime koos üürida. selle vahega, et ma võiks töölt üldse ära tulla ja teise poole kohaga oma doktoritööga tegeleda. ainuke häda on see, et ega see kah ju midagi sisse ei too :D

MARRE ütles ...

ei seda vahet ei ole. ma tahaks ka tegelikult dok töö valmis teha.

kle, aga otsime töötoa koos. mul ei ole palju ruumi vaja

Anonüümne ütles ...

Kus küll selline lahe metalliring toimub? Ma otsin juba mõnda aega taga, kus saaks neid asju õppida.
Kaire

viki ütles ...

Assa milline nunnu ese valmis sul :D
Reklaami mulle ka sellist kursust :P

MARRE ütles ...

see ring toimub Tallinnas vanalinna hariduskolleegiumis. see on peamiselt mõeldud koolilastele, aga nad võtavad sinna ka minusuguseid :)

MARRE ütles ...

kel huvi, võib sinna lihtsalt helistada ja küsida lähemat infot

Anonüümne ütles ...

Tänud marre, uurin.
Kaire

Kadri ütles ...

Opaa. Sjuper!!
Õpi õpi. Ma olen pikka aega otsinud, kes teeks vaskseid sõrmuseid. Mul on KINDLASTI vaja (mõnda) vaskset sõrmust :)

Kuutydruk ütles ...

Oh, unistada meeldib mullegi :) Nii tore oleks, kui oleks oma ettevõtmine ja mis ka toimiks :) Ma tahaks ka, et saaks rohkem käsitööd teha ja ideaalis tööl ehk siis kontoris, ei käiks üldse. Kui käiks, siis poole kohaga... aga parem ei käiks üldse :)

MARRE ütles ...

hihii, millised tööpõlgurid siin kokku on lastud :P

Siret ütles ...

Mulle ka kontoris ei meeldi :D. Aga ma olen selle-eest siiani hakkama saanud ilma töötoata... või noh - ilma elutoata vist ikka siis rohkem...

Igatahes ma arvan, et see sõrmus on äge. Ja kui sa hakkaksid tõesti tegema rohkem selliseid asju ka, lisaks praegustele savi-helmes-traadi-asjadele, sis tegelt ma usun sellest võiks ära elada küll. Kuid ma arvan ka, et siis tõesti peab pühenduma.

Garantiikiri on kahjuks selline asi, mida pole tegelt isegi inimestel kontorites - ma ei tea miks nii paljud arvavad, et neil on garantii... Iga kell võib kohast lahti saada või mis iganes võib juhtuda.

X by Leina Neima ütles ...

Oi, väga uhke sõrmus! Ja see info on hirmus ahvatlev, et võimalik ehk kampa lüüa. Ma olen siin ise ka pusinud natuke sel suvel - paar korda hõbedat nikerdada (saagida-joota), oma elutoas - aga aega na vähvõitu viimasel ajal, et üle paaritunniseid sutse ette ei võta. Ja ehk lõpetan oma oma poolikud töödki ära :=) Aga sulle jaksu..jään põnevusega uusi asju ootama!

Sirje ütles ...

nüüd,hakkab põnevaid asju tulema, kui juba esimene vasikas nii ilus ja priske sai! Ja minagi unistan oma Pada Kuningriigist...:)

Let Fashion Rule ütles ...

Ohh, see metallitööring tundub ikka väga äge!:)
Sõrmus on nii ilus... just tuhmina;)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails