15. veebr 2010

Lumekuninganna

Kui lumekuninganna kannaks prossi, siis näeks see välja selline. Just sellise jäise ja karge mulje see pross endast jätab. Päris elus tundub värve vähem kui fotol, ikka üsna läbipaistev-tuhkhall. On selle värvi nimi ikka tuhkhall? Ma pole ammu tuhka näinud.

Siia prossi sai lisaks mageveepärlitele mõnusalt läbipaistvaid tilgakujulisi helmeid, hõbedakarva helmekesi ja üks metallist kaunistus, kus keskel sädeleb pisike swarovski kristall. Pisikesed kollakad mummud on aga pakist, kuhu on peale kirjutatud italian onyx. Sellised



DSC_1174DSC_1186

6 kommentaari:

Heli ütles ...

Enam ilusamaks minna ei saa, arvasin ma, nähes roosasid ja siniseid, aga näe, saab ikka küll!! I m e l i s e d! Tõstsin just tuhka kaminast välja, ilusa puhta tuha värv on tõesti pea sama!
Marre, kui suured või väikesed need kaunitarid on?

MARRE ütles ...

Suur aitähh armsate sõnade eest, Heli!

Selle prossi suurus on 6.5cmx4.5cm ja teised on enam-vähem sama suurusega. Aga neid on võimalik igas suuruses ja tegelikult ka igasuguse kujuga võimalik teha. Kui on soovi, anna aga teada.

Külli ütles ...

Tõesti kuningannale sobilik, Väga uhke.

X by Leina Neima ütles ...

Oo, kaunis-kaunis ja kui seda ilu nüüd natuke "suuremaks venitada", siis saaks täpselt sobiva koti Craftwerki kotiteo seekordsesse teemasse :=)

MARRE ütles ...

oh Leina, tead, mul süda tilgub vat et verd kõiki neid teie iludusi vaadates. Tahaks kaaaa, aga ei ole kuidagi jaksu ja energiat muude tegemiste kõrvalt seni jagunud. kogu aeg ikka mõtlen ja plaanin, aga kaugemale pole jõudnud.

aga nii tore, et mind ikka innustamas käid siin :)

X by Leina Neima ütles ...

:=) no käin ikka hea meelega. Ja eks ma tean seda, mis ajapuudusega maadlemine ja saja asjaga tegeleminine tähendab ju päris hästi - näiteks minul on mu lemmikmaterjal - poümeersavi suisa unarusse jäänud viimasel ajal.

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails