1. nov 2010

Ehted blog.tre.ees

Kuniks mul ei ole mahti ehteid teha ja blogida, juhin hoopis teie tähelepanu sellele, kui hea ja mugav on ehteblogidel silma peal hoida blog.tr.ee ehteteemalise blogilisti kaudu. Kõik uued postitused ilusti reas.

Olen sinna kogunud blogisid, mis minu arvates toredad ja mis väärivad laiemalt rahvale tutvustamist. Ma usun, et meil kellelgi pole midagi uute lugejate vastu. Nüüd enne jõule eriti, eksju. (no jõulud on jah kaugel, vabandan. Aga ma juba saan jõulukingituste tellimusi.)

Praegu on seal blogilistis 15 blogi, aga kindlasti on veel toredaid blogisid, mis seal olla võiks. Nii et andke teada, lisan rõõmuga juurde. 

Praegu on nimekirjas: Anna-Helena, Avalaid, mdm Beadalot, Drex, Siret, Evelin, Marianne, Lucy, Karnaaks, Tuuli, Rees, Sirje, Terje, Tsirkusemoor, Marre.

Isetegija blogisid sinna kahjuks lisada ei ole võimalik, blogspot ja wordpress sobivad.

aken

Mõnusat sügist! Natuke on veel värve jäänud loodusesse, kui hästi otsida :)

6 kommentaari:

Siret ütles ...

Osa ehtemistreid teevad muid asju ka vahel - kas need ka sobivad? Näiteks: http://mustikmari.blogspot.com/ Võibolla saab panna kuidagi selle leibeli "ehted" järgi näiteks sinna listi? Et: http://mustikmari.blogspot.com/search/label/ehted ...? Ma muidugi ei tea päris täpselt, kuidas need asjad seal töötavad...

Ja siis on veel: http://skvipe.blogspot.com/

ja. http://hislips.blogspot.com/

MARRE ütles ...

Aitähh, Siret. Lisasin need juurde. Labelite kaupa kahjuks ei saa lisada, a noh, mis seal ikka, vahepeal on tore muid teemasid ka lugeda :)

MARRE ütles ...

Lisasin ka Leina Neima, kes mingil kummalisel kombel oli jäänud kahe silma vahele

http://xbyleinaneima.blogspot.com/

Siret ütles ...

http://k2pp.blogspot.com/

Seren ütles ...

http://lariata-mumms.blogspot.com/

Miibutiik ütles ...

Tõesti ilusad ehted. Olen internetis ringi vaadanud ja teie ehted paistavad teiste seast silma

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails