16. dets 2008

vimkaga muusikud

küll Eestis on ikka toredaid muusikuid! Eelmisel oli meil Jäneda mõisas toimunud jõulupeol üllatuskülaliseks Urmas Sisask, kes meile oma "tähetornis" klaverit mängis, tähtedest rääkis ja roppe nalju tegi. rääkis, kuidas ta mõni aeg tagasi ostis 24 (?) long drinki, mõõtis ruumi ära, seadis dringid märkideks maha ja sättis lakke ja seintele tuhandeid helendavaid tähekesi (Rootsis pilapoest, otse peerukottide kõrvalt leidis) nii et kõik Eestis nähtavad tähed on õiges kohas. 2 nädalat kleepis. selle tähistaeva all ta mängiski meile muusikat, mis tähtedele kirjutatud. väga nauditav. ja vahele rääkis lugusid, roppe või niisama kavalaid ja vimkadega.



mõisahooned on täitsa ilusad, soolakambri, saunade, basseini ja protseduuride võimalusega sealjuures (vana tehnikumi ruumides)





nõukogude sektsioon oli ka tore. selle riiuli peal näiteks oli silt "valik kirjandust, mis mõjutas positiivselt nõukogude inimese seedetalitust".





Aga eile käisime C-Jami nimelise tšellokvarteti kontsertil. Tütarlaste ansambel Musette oli ka. tüdrukud laulsid ilusasti, aga C-Jam oma esinemislusti, muhedate muiete, muusikaarmastuse, sensuaalsuse, katkiste poognakeelte, geniaalsete seadete ja ballaadide rokivõtmesse ootamatult pöördumistega jättis super hea mulje. Nagu Apocalyptica, aga kodumaine ja vimkadega. naerda sai. youtube videod ei anna küll pooltki seda edasi, mis õhustiku nad tegelikult kannavad. aga kuulake ikka. ja mine kontsertile, neid on veel tulemas

Kommentaare ei ole:

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails