16. nov 2009

Prossid! Prossid! Prossid!

Olen totaalselt prossilainel. Organzalillede rikkalikke südamikke oli nii mõnus teha, et ma nüüd neid südamikke vaid teengi, ainult et mitu korda suuremaid ja oioi kui rikkalike. Siin on tõesti peaaegu kõike. Pitsi, kaks nööpi, üks neist selline vana ja metallist, mitut tooni magveepärleid, eri värvi ja suurusega lihvitud klaashelmeid, üks edev roosa mõradega pärl. Ja see kõik on mõnusal paksul vildil, nagu siingi.

DSC_8464 DSC_8475   

Teine on suurem ja värvilisem, aga väiksema nööbiga. Siia on lisaks mageveepärlitele sattunud ka erinevaid huvitavate kujudega värvilisi klaasist chipse (eesti keeli klaasikillud või klaasilaastukesed:), aga ka mõned poolvääriskivid – paar oranzi agaati, üks punane sarvemummu ja üks helmes, mille materjaliks öeldakse olevat korall.

DSC_8477 nööp

Mõlema prossi metallnööbid ja veel palju ilusaid uhkeid vanu nööpe sain Verpinilt. Aitähh. Ootan juba, kuna sa uue nööbilaadungiga Tartusse satud :)

Selline näeb pross välja tagantpoolt.

DSC_8469

5 kommentaari:

Unknown ütles ...

võr-ra-tud!
ega küll küllale kunagi liiga tee :)
tõelised kaunitarid on need.

MARRE ütles ...

aitähh, Marianne :)

X by Leina Neima ütles ...

Ohh, need on midagi minu haraka-hingele ja just täna hakkan viltimismasinaga prossipõhju tegema, milline suurepärane õigele lainele sättimise postitus. Superluks!

Katrin mdmB ütles ...

Oh, kui romantilised ja kaunid! Just minu maitsele :D

Heli ütles ...

Imekaunid viktoriaanlikud prossid! Naiselik, elegantne...

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails