31. dets 2010

Kokkuvõte

Päris hea on, et on otsustatud aja pidevasse kulgemisse mingisugused lõpud ja algused tekitada. Kuidas sa muidu kokkuvõtteid millestki teed, kui pole midagi kokku võtta.

Ehted olid ka 2010 aastal mu tegevuses olulisel kohal. Lugesin kokku, et blogi andmete valmis 2010 aastal 22 kaelakeed, 27 paari kõrvakaid, 25 prossi, 3 käevõru ja 1 sõrmus. Ilmselt nippet-näppet lisaks veel, päris kõik ei ole siin kajastatud. Oleks tahtnud rohkem

Selle aastanumbri sisse mahtus kaks õpituba - üks Elvas, teine Tartus Antoniuse jõululaadal. Lisaks mitmeid väiksemaid juhendamisi mu enda koduses töötoas. Käisime ka ekstreemsporti harrastamas Hansalaadal ja Antoniuse jõlulaadal – üks tapvalt palav ja teine tapvalt külm :)

Aga kõige olulisemaks ehterindel oli ilmselt Rahvaülikooli metallehistöö kursus, kus osalesin. See oli tõeliselt äge, et mind sinna vastu võeti! Sain väga palju uusi oskuseid ja teadmisi, mida loodetavasti uuel aastal kasutada ka saan. Aasta lõpul hakkas kujunema ka üks tiba suurem plaan ja idee, aga sellest juba uuel aastal. Igatahes asun uuele aastale vastu, pea ideid ja hing ootust täis :) just nii nagu peab!

Muuseas, olen märganud, et loomemajandus on sel aastal eriliselt hoogu võtmas – vähemalt tuleb infot uutest toredatest tegijatest ja tegemistest, keskustest, poekestest, keskustest uksest ja aknast sisse. Vaadake näite saadet kapital loomemajandusest või saadet jõuluks koju Kunstnik Eva Raudkivi meistrikojast. Väga lahe. Kõik need inimesed, kes on suutnud toredatest hobidest ka oma töö teha, muudavad mu kadedaks. Aga tulge, tulge, näidate telekas ja hõõruge ka facebookis oma toredat elu mulle nina alla! Torkige mind veel! Ehk mõjub ja paneb mindki tegutsema :)

Soovin teile kõigile ilusat aasta lõppu ja et ka uuel aastal leiduks teil kõigil neid orasid p….s ja kripeldusi hinges, mis tegutsema, liikuma ja elu nautima panevad!

ratas DSC_9973

Kommentaare ei ole:

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails