25. mai 2008

pruudikee I

Sain sellise tellimuse, mis mind esmajoones meelitas, siis elevile ajas ja siis heidutas ja nüüd olen kimbatuses ja pisut tüdinudki. Mu abielluv kursaõde palus oma pulmakleidi juurde tumepunast keed ja kõrvarõngaid, mis sobiks roosidega.

Kõigepealt oli häda, et leida õiget tooni helmeid. Tellisin ja ostsin erinevaid punaseid materjale kokku, kuid lõpuks kasutasin hoopis odavaid tiimari helmeid ja Sireti käest vahetuskauba korras saadud lihvitud klaashelmeid. nii et lähiajal on loota veel palju punast sellest kõigest, mis üle jäi.

Et mulle anti täielik vabadus ehte stiili ja disaini suhtes, ei suutnud ma otsustada ja tegin kohe kaks keed. Üks on siin piltidel ja teine on veel pooleli. Nii et lähipäevil on vaja lõpetada ka teine kee ning mõlema juurde ka kõrvarõngad teha. Igatahes olen pisut sabinas ja kujutlen juba elavalt, kuidas keset kõige olulisemat hetke helmeid igas suunas lendab.


See kee on siis suure (5.5cmx5cm) polümersavist ripatsiga, kuhu veel enne küpsetamist on pärlikesi ja siiruviirumuster sisse pressitud. Pärlipusa keskel on poolik valge kassisilm ja kogu ripats ripub kolmerealise klaaspärlikee otsas, mille otsades on traadipusad. Pärlid on Tiimarist ja igaüks täpselt erineva kuju ja suurusega, aga mulle see selline ebakorrapära meeldibki. kokkuvõttes sai minu arvates igati sümpaatne kee. ma pole ainult kindel, et see rooside värviga sobib.

Teine kee on veel pooleli. nimetissõrm on väsinud ja auklik, ei jõudnud täna valmis, kuigi pusisin päris hoolega. kõrvarõngastest pole veel ideedki valmis. aega on veel..hmmm... appi, vaid paar päeva!

6 kommentaari:

Sirje ütles ...

Hehehee! Sama siin! Mul ka punane pruudikee pooleli. Ja kõrvarõngaste ideed pole. Aga see punane ripats on väga soliidne, ei, parem on öelda - elegantne!

MARRE ütles ...

oi ma tahaks kohe Sinu versiooni näha :) ma olen ikka väga hädas olnud oma nikerdistega. ei ole kleiti ka näinud, ei tea, mis sobiks.

Siret ütles ...

muide, eila postimehest jäid silma miskid printsessi pulmapildid - tal oli uhke kroon ja puha, aga kaelakeed polnud üldse. ;-)

Sirje ütles ...

Mul pruudiga kokkulepe, et enne pulmi - 06.07.08 - ei pane keed üles. Ja mul on veidi veel aega.
Aga selle ripatsi kohta ma tahtsin veel seda öelda, et need kolm hajali pisikest seemnehelmest on nagu täpp i peal!

Lucy ütles ...

Vauhh..
Mulle nii meeldib see ripats! :D

viki ütles ...

klee valga-valka piirilaat 6-7 juuni :D

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails