27. jaan 2008

heleroosa unistus

kaelakee heleroosa unistus on iga väikeste tüdruku unistus! roosa, satsiline ja kuldse läikega. nagu Barbi! nagu roosamanna! nagu mannavaht! nagu roosa põrsas!

kuigi ma pean tunnistama, et ma olen kuulnud, et Barbi ei olegi enam väga IN. on uus barbilaadne tshikk Bratz, kelle kohta mu tuttava laps lahkelt selgitusi jagas, et Barbi on see, kes istub kodus ja on selline igav, aga see uus tshikk käib peol ja naudib elu. välja näeb ta ka hoopis väljakutsuvam - suurtele rindadele on lisandunud suur juuksepahmakas ja pruntis huuled ja meeletupikad ripsmed. ja roosa pole ta ka. nii et võibolla väikestele tüdurkutele ei lähegi enam roosa peale. pealuud pidid popid olema.



materjalid ikka samad: cernit, hõbetatud traat ja helmed. uuenduslik on medaljoni keskele liimitud poolik kassisilm ja lillemustrile tõmmatud kuldne värv. noh, et ikka uhkem oleks.

8 kommentaari:

Siret ütles ...

Oi-oi! Kas hakkad romantiliseks minema?

(Mulle roosa meeldib, nagu sa tead...)

MARRE ütles ...

sinu mõjud, sinu mõjud, mis muud. mul on roosasid asju veel valmimas ;)

Lucy ütles ...

See kee on nii sümpaatne minule!
Väga kena. :)

Anonüümne ütles ...

Väga lahedad on savisse pressitud mustrid, Sul on täiesti oma käekiri välja kujunenud juba ehtetegemisel.

MARRE ütles ...

aitähh. nii tore, et teile ka meeldib! mul hea meel :)

Kertrud ütles ...

See on siis see, mille kohta härjapõlvlane ütles, et nagu Barbie? No ei ole juuu! Ilus on! Igatahes, kui ongi Barbie, siis mitte liiga :)

MARRE ütles ...

mme k, mis härjapõlvlase jutt? :) tunned ka härjapõlvlasi? aga ei, barbie-mõtte peale tulin ma ise. tore, kui ei ole liiga :)

Kertrud ütles ...

:) härjapõlvlase õde on vist vahepeal asja ära seletanud. Aga seda, et ma m.-i natukene tunnen-tean, sain ma ise teada kah alles pärast seda, kui korra või paar olin oma vaimustust Su ehete üle avaldanud.

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails