22. jaan 2008

kleit kaela!

vaikus blogis ei tähenda vaikust ehtetöökojas, nagu juba vanarahvas teadis öelda. savitöökojas käib töö täies hoos. aga toodangut ei saa nädata, sest et ripatsid ei taha iseseisvalt kaelas seista ja ma ei oska neile nööre-kette-paelu jms värki külge monteerida. lihtsalt ei leia sobilikke materjale ja ideid. ja noh, sõrm oli ka mitu päeva katki. traadiga tõmbasin, mis muud. las ma vabandan end sellega.

aga savi on nii tore. ilma igasuguse idee ja nägemuseta võtad savi ja vormid ja mängid kuni asi hakkab mingit kuju ja vormi võtma. seekord, tundub, elustus Meiu Mündi maal. võinoh, kas just elustus, aga inspiratsiooniallikana ei saa tema toredaid kleidipilte mainimata jätta. vaadake kindlasti ka tema teisi ilusaid maale ta kodulehelt.



materjalid: polümersavi, hõbetatud traat, helmetross ja helmekesed, mis end seal trossi otsas suhteliselt vabalt tunnevad, pikenduskett ja südameke selle otsas :)

kui keegi leiab, et tema ehtekarbist on just see kelmikas kaelakee või mõni teine siin blogis presenteeritud ehe puudu, võtke aga julgesti ühendust m.vaatab@gmail.com ja teist võib saada õnnelik ehteomanik :)

5 kommentaari:

TH ütles ...

Kenasti kellegi Baxteri poolt tasakaalustatud. oled firma rajanud ? :D

Siret ütles ...

No mida ei näe on pilt...

Unknown ütles ...

mina küll näen... ja haerjapoelwlane, paistab, on ka näinud... imelik

Katrin mdmB ütles ...

Väga vahva mõte! Ei, kohe supper idee on see :P

Anonüümne ütles ...

No on nunnu kleidike ja väga lahe idee ka veel!

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails