16. jaan 2008

a necklace a day keeps the boredom away

muidugi pole see igavus, mis mind neid ehteid tegema paneb. lihtsalt tore on. kusjuures ma olen unustanud mainida, et mul ei õnnestunud oma sõbranna Aigulit aastavahetuse nädala jooksul sellesse ehtemaaniasse nakatada. ilmselt pole siiski tegu kergelt nakkuva haigusega.

ilmselt pole üldse tegu haigusega, kui hästi järele mõelda, sest peale pisut narmendavate ja auklike sõrmeotste ja eriti äramurdunud küünte muid vaevuseid see mulle ei valmista. mõju eelarvele on muidugi teine küsimus. arvutasin kokku, muide. aga hoian parem enda teada :) muidu ehk keegi püüab mind ümber veenda, et tegu on siiski haigusega. eriti kui veel keegi teada saab, et ma pärlipakki ootan jälle.




materjalide ampluaa on sama, mis eelmiste keedegi puhul: savi, traat ja helmed. natuke ketti ka. saviks on sel korral taas FIMO, kuigi ega kui ei teaks, siis vist vahet küll ei teeks, kas fimo või cernit. üks polümeersavi puha. mu silmale-käele küll. kusjuures ma lugesin wikipediast, et tegelt pole sel savil päris saviga midagi ühist peale selle, et seda kasutakse samal otstarbel.

tööprotsessi käigus sai terve hulk helmekübaraid jälle laiaks litsutud ja helmepidureid savisse valatud. traat on vaskne, helmed ikka helmesõbra lemmiklehelt Helmehaldjas.ee (pidev reklaam mu veebis ei ole makstud. paraku).

5 kommentaari:

Muhv ütles ...

täitsa lõpp! kui kudujad kõik vinguvad, et käsitöövaim on är akadundu, siis ehtemeistritelt tuleb imeilusaid ehtei dvõidu. Sinu omad on väga erilised ja huvitavad, eriti meeldib selle postituse oma ja too varasem must.

Muhv ütles ...

muide, ega see must müügiks pole?

Lucy ütles ...

Eks meil kõigil pärlihoolikutel on eelarve lõhkis :D :D
Väga kenad ehted sinulgi!

MARRE ütles ...

aitähh aitähh :)

muhv, selle musta komplekti võin ära müüa küll. leidsin Muhvi & Sipsiku Laekast ühe e-maili aadressi. kirjutan sulle sinna sel teemal varsti.

Muhv ütles ...

tore, ootan pikisilmi!

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails