4. jaan 2008

tagasi rutiini

pühad möödas, aastavahetus möödas, külalised läinud, rahu majas. lausa hea on jälle lihtsalt tavalist elu edasi elada pärast seda möllu ja asjatamist.

külalised on toredad küll ja vanu sõpru on alati hea näha, aga võõrustamine väsitab ikkagi. ja kes neid türgi ja kõrgõstani võõrustamis- ja viisakuskombeid teab. tundsin end päris mitmeid kordi eriti ebaviisaka eesti matsina, kellel lisaks on veel veider huumorimeel ja veider filmimaitse. lausa naljakas kohe, kuidas minu filmid ja muusika neile üldse ei meeldinud ja kuidas nad eesti multifilme ja kunsti väga imelikuks pidasid. isegi mu lemmik söögikohti pidasid nad veidraks. lõpuks viisin nad kohta, kus ma tavaliselt ei käi, ja nad jäid rahule. ja filmivalikuks kujunes nende soovil 67 aasta Mowgli multifilm. Tim Burtoni seda multikat, mis ma alternatiiviks pakkusin, kannatasid nad umbes 3 minutit. Aga vaadake, kas pole nunnu :) ma ei tea, kust selline multifilmihuvi üldse tuli.

õnneks tulid nad siia lihtsalt puhkama ja aega maha võtma, nii et erilist turistitamist meil polnud. väljaspool kodu piirdusime peamiselt kaubamaja vaatamis - ja maitsmisväärtustega. erilisteks hittideks kujunesid kohukesed ja odrakaraskid. koduseks hitiks kujunes Crabble mäng.

ja ega muud polegi. nüüd lõunapaus ja siis jälle tööle. mõnus rahulik rutiin.
ja muidugi ootan jälle traati. seekord pisut suuremas koguses, et kohe otsa ei saaks.

5 kommentaari:

Siret ütles ...

Ja millal sa selle traadi ära võtad, mis minu pool on? Ma soovitan seda teha ennem, kui mul enda traat otsa saab igatahes. Mudu jääd veel ilmagi.

MARRE ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
MARRE ütles ...

ma ootan sooja ilma, et ma julgeks nina uksest välja pista, ja seda uut helmehaldja pakki, et saaks sulle helmekübaraid tuua. ja pärlipidureid. kas oli veel midagi, mis ma lubasin?

Siret ütles ...

Tegelt mul on homme linnas üks kohting. Võibolla astun ise su juurest läbi isegi :)

MARRE ütles ...

kus sul kohting on? võin ju ka poolele teele vastu tulla, et su jalavaeva vähendada :)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails