22. märts 2008

pühad

Küll on mõnus pärast eriti tihedaid töönädalaid lõpuks järgi anda oma ehete nikerdamise tungile, mida kohusetunne mitu nädalat maha on surunud. Kui nüüd millegi arvelt veel aega koristamiseks ka leiaks, oleksin kohe päris rahul. Eheteaega ei raatsi koristamisele raisata. Muud pole midagi, aga mõelge, kui ma selle põrsapesa keskkonnaga siin kohanen ja mulle sõrad alla kasvavad?! Sõrgadega ju raske traati ka väänata.

Et mis, kõlan ühekülgselt? No ega ma tegelikult kogu aeg ainult ehteid ei tee. Ma ka pildistan neid. Ja siis kirjutan neist ja mässan poega, et neid müüa. Nagu näete, loobusin kahekeelsest blogist. Tegin hoopis omale Wordpressi uue inglise keelse blogi. Võibolla, ja ma ütlen VÕIBOLLA, on nüüd lootust sellest blogist siin ka lootust vahel midagi peale ehete lugeda. Kuigi ärge liialt lootusi üles kütke. Ma ju mõtlen, räägin, loon, olen, elan ja hingan ehteid vaid.

Aa, ükspäev käisin õues ikka ka ja nägin selliseid kohti. Taru nurgatagused.


5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minuarust ei saa koristamiseks millegi muu arvelt aega võtta, sest koristamine ongi ise ka selline tegevus, mis vajab spetsiifilist inspiratsiooni. Kui sa ei taha koristamist vihkama hakata, siis pole mõtet seda ka liialt üle tähtsutada ma leian (vahetult pärast ämma külaskäiku).

Ja mul meeldib, et sulle ka postkastid meeldivad.

MARRE ütles ...

oi, ma olen väga nõus sinuga :) paraku ei tule see inspiratsioon kuigi sageli peale. eriti tolmu imemise inspiratsioon käib harva. muu sodi kokkukorjamise ja organiseerimise inspiratsioon käib pisut sagedamini:)

Ja muidugi meeldivad mulle postkastid. no vaata, missuguse näoga see on :Pbb

Siret ütles ...

Minul on nii, et kui päike aknast sisse paistab, siis on rohkem koristamislusti :)

Ma näen, et oled ka oma blogist ingliskeelse versiooni teinud :D On ju niimoodi lihtsam, kui sünkroontõlkes!?

MARRE ütles ...

kui päike aknast sisse paistab, tekib mul hetkeks tahtmine aknaid pesta. aga see tahtmine raugeb kiirelt :)

On jah lihtsam. kahekeelsena jääb kuidagi lohisema see blogi. aga kahe pidamine võtab rohkem aega.

Sirje ütles ...

Oi kuidas mulle need fotod meeldivad! Eriti keskmine ülemises reas - nämmmmm

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails