22. märts 2008

tumepunane kee

Ammu ammu alustatud ripats sai täna lõpuks keti külge ja laki peale. Ise olen rahul. Sseda fimo savi punasemat poolt tahaks lausa limpsata.

Ja värvid on nii võluvad.
Nojah, see on minu värv juba aaaaastaid. Ei tea, kas ma olen nüüd arenemisvõime minetanud ja mu maitse on kusagile ajalukku oma arenguga kinni jäänud. Igatahes riiete osas on küll märgata, et mõnede aastate tagused lõiked ja moed meeldivad mulle märksa enam kui suur osa viimastest moeröögatustest. Kuigi ega ma selle üle kurda, et ma teismeliste hilpe selga ei taha ajada.




Mis aga keesse puutub, siis pole suurt midagi öelda. Savi ja pärlid ja traat. Savi läigib ja näeb märg välja, sest on lakitud spets fimole mõeldud lakiga. Kusjuures seekord jäi peale päris ilusasti. Pärast on ainult raske pildistada seda läikivat asja.

Kee on nimetu. Mõtlesin täitsa kaua aega, heale (st. ilusale) lapsele võiks ju ilusa nime ka panna. Aga kõik nimed, mis mul üldse ehetele nime mõeldes pähe löövad, on seotud kas söögi, aastaaja või mingite taimedega. Marjad ja sügis ja moos. Kui igav. Misjaoks peavad ehted just selliste asjadega seostuma. Palun fantaasiat!

kee on saadaval mu etsy poes

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mõtlesin siia kirjutada praegu, et ma olen korduvalt käinud siin vaatamas sinu viimaseid postitusi ja mõelnud, et sinu polümersavist ehted on nii mõnusalt ekspressiivsed ja täiesti isikupärased... Ja siis vaatasin - Isver tal on mu bänner üleval!!! Ma olen täielikult vapustatud praegu. Ausaltöeldes ei uskunud ma eriti, et keegi vedu võtaks :D Aitähh sulle!

MARRE ütles ...

Aitähh sulle ka heade sõnade eest. Su bänner on mul üleval, sest mulle su tööd meeldivad :)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails