5. märts 2008

Twins

Camperi kingafirmal on väga tore ja lõbus kingaseeria Twins. Iseenesest veider, et just nii erinäolised kingad on kaksikuteks nimetatud, sest kõik teised maailma kingapaarid on palju kaksikumad kui selle kaksikuseeria kingad. Aga on ju toredad. Piisavalt sarnased, et pidada neid kokkukuuluvaks ning mitte kahtlustada kandjat hommikuses meeltesegaduses (kuigi, kuigi, Piibelehel olid eri värvi sokid toreduse pärast!). Aga samas on nad ka piisavalt erinevad, et erinevust mitte pidada tootmispraagiks.

Mõtlen, et peaks kaaluma Twins kõrvarõngaseeria tegemist. Milline tüütus on kahte ühesugust kõrvarõngast teha?! Teatud juhtudel on see ka waaay beyon my abilities. Olen seda vist juba kurtnud. Aga no kurdan veel, sest ikka veel on tüütu :)



Camper
has a cute funny series of shoes called Twins. Its strange, however, that shoes that of all shoes in the world look least alike to eachother get called twins. However, I like this idea a lot. These shoes do look as if they belong together. It doesn't make an impression that you made a mistake in the morning and put on two shoes of a different pair. At the same time they're different enough to realise, it's not a production mistake that makes them different. Good balance.

I'm thinking of implementing the same idea to earrings. Its such a pain to make two identical ones. I would go as far as to say it seems to be against my nature. I exaggerate, obviously, just to excuse myself. Anyways, I'll dwell on this idea. Maybe it'll help me to solve the situation where I have loads of single earrings finished and waiting for their partner to come to life.

P.S. Greetings to my good friend Eva who is a great fan of Camper shoes.

7 kommentaari:

Siret ütles ...

Ma olen ka seda mõelnud (isegi pooleldi teoks teinud tegelt juba :P).

Aga just nimelt toreduse pärast! Vaata see alumine parempoolne kingapaar on nagu üks pilt kokku ju.

MARRE ütles ...

nojah, toreduse pärast ka, muidugi. ma olen tegelikult näinud ka selliseid kõrvarõngaid kusagil, mis pole sugugi sümmeetrilised. järsku sinu kõrvarõngaste hulgas olengi näinud.

on jah üks paar see alumine parempoolne kingapaar. see paar meeldibki mulle just eriti

SkulliMulli ütles ...

Täiesti oivalised kingad ju! Eestis vist ei müüda? Kas te ei võiks hakata kingi ka tegema? Palun?

MARRE ütles ...

selle firma kingi tegelikult natuke müüakse Eestis ka, aga selliseid igavamaid variante ainult. Tallinnas Foorumis pidada esinduskauplus olema, ma ise pole seal käind. aga noh, hinnad on neil kingadel suht müstilistesse kõrgustesse küündivad ka.

kingade tegemise peale mõtlen :)

Siret ütles ...

Ei usu, et minu omade hulgas... Mulle nimelt meeldib teist samasugust teha enamasti, sest siis ma juba oskan :) Pigem on see ikka esimene mida rohkem kui korra saab proovida. Aga nood mida mainisin vedelevad ikka veel lakki oodates... Ei tea kas saabki õiget nahka kunagi...

Inga ütles ...

go for it! mina oleksin just nõus kandma kaht "sarnast" kõrvarõngast:)

Unknown ütles ...

ma olen teinud neid "erinevaid" kõrvakaid. teha oli põnev ja mõnus ning laual nägid kõik ka head välja, olid oma kompalt tasakaalus jne.
kõrva pannes jäid mõned paarid häirima, üldpilt läks liig kipakaks.

aga proovida tasub kindlasti :)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails