22. märts 2008

õuna-kaneelikee

Huvitav, et igasugused hobiasjad on isuäratavad. Üks pisike tore poiss, kelle ema irmsasti kudumist ja lõngu armastab, näiteks vaatab lõnga ja ütleb mämm mämm. Nagu ta ikka ütleb, kui midagi maitsvat näeb. Jaa, armastus käib kõhu kaudu.

Minu pärli- ja traadiarmastusest sündis selline õuna-kaneeli ehtekomplekt.
Need punased õunakesed on Frogwillist tellitud korallpärlid. Mmmm...ilusad. Ja isuäratavad. Õuntele kaneeli maitset lisavad pisikesed klaaspärlikesed ja seda kõike taltsutab hõbetatud traat, mis munaga halliks on oksüdeeritud. Teised inimesed värvivad neil päevil mune, mina värvin munadega traati.



Nii õunakeed kui ka all pildil olevaid kristallkõrvarõngaid saab veel lähemalt imetleda etsy poes. Sealtkaudu saab neid ehteid imetlemiseks omale lausa koju.

7 kommentaari:

Anna- Helena Saarso ütles ...

See õuna-kaneeli komplekt on väääga ahvatlev. Ja selles osas, et ehetega seonduvad maitsvad asjad, on sul täitsa õigus. Ja oksüdeerumine tuleb sul ka niiiii hästi välja. Mul ei jäänud traat üldse selliseks halliks, vaid läks pruuniks ja hakkas natuke kooruma.

MARRE ütles ...

aitähh, aitähh :)

aga oksüdeerimine on juhtus küll nii ise-enesest. Kaks pooleks lõigatud keedumuna koos ehetega karpi ja valmis. Kuigi ma oksüdeerisin neid kõrvarõngaid kaks korda, sest esimene kord jäi selline kergelt kollakas-pruun ainult. Ühest munast vist ei piisanud. järsku oli sul ka vähevõitu muna? Kuigi see koorumine on imelik.

idapiirilt ütles ...

Väga maitsekas see punapärlitega kaelaehe. See oleks kohe nagu pärisehe, selline kallis ja peen, mitte miski odav kulin. Respekt!

Anna- Helena Saarso ütles ...

Võibolla oli jah liiga vähe muna. Aga ma proovin varsti uuesti :D

Kertrud ütles ...

Ja päriselus on punane kee ja kõrvarõngad vähemalt sama ilusad kui pildil! See kee ripatsi raami kuju on juba selline, et... See, _mismoodi_ ta on justnagu kipakas ruut, ja mismoodi ta veel natukese viltu ripub -- "kipaka" asemel võib lugeda "ebasümmeetriline" või "lopergune", aga ma ei leia head sõna -- igatahes vägga hea vormitajuga tehtud.
Mul nad söömisega ei seostu :) -- ja parem ongi. Pihlamarjad -- vaatamiseks, mitte söömiseks, ja muidugi kandmiseks. Ja koduski vaatamiseks, nagu kunstiteost, nii et tekib üks eriline "õige tunne".

Ja valged kõrvarõngad on ka väga ilusad. (Mulle vist meeldib selline kerge kontrast, siin siis kandilise vormi ja õrna ruudusisemuse vahel.)

Tegelikult ikka veel otsin õigeid kiidusõnu :)

MARRE ütles ...

hihiii, kipakas :)
mul on hea meel, et meeldib. aitähh, kiidusõnade eest.

Siret ütles ...

Ma pean oma pühaks kohuseks sulle nüüd teatada, et mul meenusid need kõrvakad ükspäev (ja need ka, millest sul pilti ei ole). Ja ma otsustasin neid natuke ahvida :D

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails