7. sept 2008

pulmaehted

laura käis külas, et mu kaelakeevarudest omale pulmaminekuks sobiv kaelakee kaela leida. aga leidis hoopis kõrvarõngad, millele siis sama idee ja põhimõttega kaelakee juurde mõtlesime. tundub, et ma polegi neid kõrvarõngaid bloginud. ometi on nad ammu valmis ja teine sarnane paar osteti laadal ära. üks hull ammu tehtud foto ka :)



kogu ehtekomplekti tuumaks on suured lapikud lillad klaashelmed, mis seest hõbedast värvi. väga mõnusalt ruumilised helmed. otsisin mälust, otsisin veebipoodide lehelt, aga ei saanudki teada, kust ma need saanud olen.





suur helmes on u 28mm diameetriga, väiksem on väiksem : ) kaelakee on eelpainutatud traadil, kuhu ka mõned seemnehelmed, klaashelmed ja 2 lillat magevee pärlit lükitud. helmed on ääristatud traadi ja helmeste pusadega, nagu mulle ikka meeldib. kusjuures päris elus ei ole kõrvarõngaste all osas olev helmes nii silmapaistvalt sinakas kui pildil.

Igatahes jäime tulemusega mõlemad rahule. kahju, et ma ise kaunilt riietatud ja ehitud laurat ei näe. üldse oleks huvitav näha, kuidas mu tehtud ehted oma elu elavad ja kandjaid kaunistavad.

6 kommentaari:

Egert ütles ...

Päris lahe on olla osavate näppude ja visiooniga. "ah et mul ei ole täpselt sellist, nagu sa tahaks...mis seal ikk, teeme siis :)"

Anonüümne ütles ...

väga vinge tulemus, sinu pusased asjad on üldse ütlemata mõnusad! ja omapärased!

Kadri ütles ...

Nähh.
Ma olen nüüd vahepeal 2 helmetellimust teinud, aga tegemisetuhinat ikka pole.
Paganama armas komplekt läheb pulma :D

MARRE ütles ...

aitähh teile :)
kadri, tellimused on head selleks puhuks just, kui tuhinat pole. siis on lihtsalt vaja ja idee on ka ette antud. äkki ma pean su käest midagi tellima :P

Kadri ütles ...

Vot, ma ise mõtlesin, et äkki peaks kogu oma kraami tööle vedama- kollektiiv koosneb...eem...16-st naisest :P

MARRE ütles ...

see on sul kaval äriplaan :)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails