6. dets 2008

Kiisu otsib kodu

See kiisu otsib kodu. Ta elas varem Virumaa kodutute kasside ja koerte varjupaigas ja on nüüd ajutiselt minu hoole all. Varjupaigas on väga palju kasse ja nende hooldamine hakkab juba üle jõu käima - asenduspere pakkumine on seetõttu üheks suuremaks abiks, mida varjupaigale anda saab. ja nii üks neist kiisudest siin ringi jooksebki.







tegu on väga sõbraliku ja toreda kassiga. hästi pai-maias ja väga nurru-aldis. Tema süsimust ja läikiv pantrikasukas on kaunistatud paari väikese valge laiguga. kuna ta on noor (Liis pakkus u 5 kuune), siis on ta väga energiline ja mänguhimuline (sellepärast on teda natuke raske pildile ka saada). nime osas ei ole ma veel otsustanud. praegu on ta lihtsalt Kiisu :) Kiisu on vaktsineeritud, kirbu- ja ussivaba, käib väga korralikult liivakastis ja söögiga ka ei pirtsuta (hommikune munapuder ja lõunane makaron sobib talle hästi küll, kuigi päris kassisöök paistab teda rohkem rõõmustavat).


ja nagu näha, paistab olevat intelligentne kass, juba varases nooruses armastab kirjandust



kui keegi soovib kiisule kodu anda ja omale toredat sõpra saada, andke mulle teada.
kasupereks hakkamise kohta lugege siit. see on tegelikult hea võimalus järgi proovida ka seda, kas kassipidamine sobib teile.

4 kommentaari:

SkulliMulli ütles ...

Täitsa minu Stinksi-kassi moodi! Ja noh, ma annaks veel paar päeva kuni sa jõuad veendumuseni, et sa ikka ei suuda seda kassi enam ära anda. :)

Siret ütles ...

Ma usun, et kõigi nende seikluste peale, mis teil koos olnud, see kiisu on juba omale kodu leidnud - sinu pool :). Ma ei ole kuri, et ta oksad ära sõi :D

MARRE ütles ...

sa loed mu vanu postitusi jälle :)

kiisul on kodu jah ja ma loodan, et ta on sellega rahul. mina temaga küll. oksad, muideks, peitsin WC-sse :P

Siret ütles ...

Kas vanu poste ei võigi lugeda siis?

Ja ma arvan, et wc mõte on väga hea - ilus pissida :P

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails