22. dets 2008

minu andekad sõbrad

nädalavahetusel selgus, et mu sõprade seas on lisaks varasemalt tutvustatutele veel andekaid ja osavaid savivoolijad ja traadiväänajad. meil oli siin nimelt päris mitme päeva pikkune töötuba. Helen voolis polümeersavist kuuseehteid - värvilisetiivalisi ingleid ja ümaraid munakesi, Märt voolis võluva pärlitega kaunistatud kuusepuu ja kaanega topsikese, Mariano meisterdas pendlikujulise kergelt industriaalhõngulise ripatsi. Redi oli kõige produktiivsem - valmis kaks kaelakeed, käevõru, kõrvarõngad ja pross. kõik väga ilusad ja omanäolised. minu enda sulest midagi märkimisväärset ei sündinud peale vaarikakoogi ja hakklihapiruka (elagu pereköögi kokaraamat, once again!)

kahjuks ei taibanud võtta välja kaamerat enne kui oli juba peaaegu hilja. sain veel pildile püüda Redi tehtud prossi, mis poseerib, muideks Mariano valmistatud märkmikel.



ja siis sai aku tühjaks ja kõik valminud asjad läksid koos külalistega ära ja mul polegi fotosüüdistusi. ehk nad kunagi ise parandavad selle vea. Märdi valminud vidinad sain õnneks täna pildile püütud.



koogist ja pirukast on järel vaid helge mälestus ja ei enamat. isegi mitte pilti, sest sellel pildil on tegelikult üks varasem pirukas :)


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no ma sügavalt kahtlen, kas ma oma käkerdusi kuskil niiväga näitan. pisut piinlik on, noh. :D

MARRE ütles ...

no minu arvates olid küll väga toredad inglid ja need kuusepuud olid kah sümpaatsed

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails