11. dets 2008

savisse valatud loodus

siis kui veel ilus sügis oli, korjasin ma pargist värvilisi lehti, panin lehed raamatu vahele ja hiljem panin nad vedela savi sisse ja küpsetasin ära. näitan katsetust teile ka, kuigi ma ei jõua üleski lugeda, mis kõik nendel kõrvarõngastel häda on. Igatahes üks tütarlaps täikal leidis, et tema tahab omale puulehti kõrva, sest ta on selline hipi :)



ja miks fotokas eelistab neid värvilisi triipe, mis muidu pruunika savi sees peaaegu märkamatud on, nii palju võimendada, pole ma ta käest veel teada saanud.

5 kommentaari:

Sirje ütles ...

No mis neil häda on?! Iluhäda on, ja omapärahäda - see see kõige suurem häda:)

MARRE ütles ...

no esiteks ei peaks lehtede peal olema õhumulle ja teiseks ei peaks lehed savi sest välja turritama :) rohkem ei ütle :P

aga aitähh heade sõnade eest :)

Siret ütles ...

noh - hea, et keegi teine su pähe ei näe - siis ta ei näegi kõike seda, mida sa plaanisid, aga mis võibolla päris ettekujutust mööda välja ei kukkunud.

Minuarust on savi (ja igast sellega katsetamine) suht juhuse asi ka siiski, et kuidas välja tuleb... Ja tänu sellele ongi seal see Juhuse Võlu sees olemas.

MARRE ütles ...

Siret, aga selle panemegi oma firma nimeks "Juhuse Võlu" :)

X by Leina Neima ütles ...

Hästi toredad! Tuletab meelde, et mulgi on igasugu vidinaid - taimi ja putukaid kõrvale pandud sedasorti katsetuste jaoks. Aga kõik, mis silma alt ära - on silma alt ära...

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails