2. juuli 2009

marre.etsy.com

Äratasin oma veebipoekese jälle ellu. Tulge aga uudistama.

P.S. Kui midagi, mida väga tahate, tundub kallivõitu, andke aga teada. Vaatame, mida teha saab :)

4 kommentaari:

Epp ütles ...

Armas poeke ja ilusad asjad! Kas Sa oled Esty kaudu ka mõnele eesti ostjale müünud? Ma muudkui mõtlen selle hinnakujunduse ja ostuvalmiduse peale. Näiteks ma kujutan ette, et minu hinnad tunduks eestlasele soolasevõitu, samas kui Ravelry Etsy foorumist sain just tagasisidet, et mu hinnad on liiga madalad. Väga segadusseajav, indeed. :S
Tervitused teiselt Etsy-üritajalt!
Epp

Juta ütles ...

Olen ka mõelnud etsysse poekese teha. Aga natuke kahtlane ka, et kuna müüjaid on seal niivõrd palju üle maailma, siis kas minu asju üldse ostetaks. Mille järgi mind sealt teiste tuhandete pakkujate seast üles leitaks? Kuidas sul oma asjade müük edeneb?

MARRE ütles ...

Jah, eks see veebipoendus ongi keeruline ja vajab aega ja jaksu. Mina olen praegu müünud ainult eesti inimestele, kes mu poe on blogi kaudu leidnud. hea ja pidevalt täienev blogi ongi mu arvates üks parimaid viise kuidas inimesed leiavad üles sinu ja su poe. ma püüan nüüd inglisekeelset blogi ka pidada usinamini, et väljamaalased ka mind leiaks. sest tõesti, niisama naljalt keegi etsy poodi ei satugi. vaja reklaamida, promoda ja networkida. ja kindlasti ka nö oma nägu kujundada.

Neid teisi promomise viise ja võimalusi tean ja kasutan mina vähe ja sellepärast mul polegi erilist lööki etsy poega olnud veel. aga ta oli vahepeal varjusurmas ka.

neid nippe ja nõuandeid on netis igasuguseid. ma pole mingi nõuandja :)

Juta ütles ...

Üks postitus läks mul just eelnevalt kaduma, aga teen siis uue kokkuvõtte.

Sinu nõuannetsest oli mulle piisavalt palju abi, et teha tulevikuks plaane. Esialgu ma siiki maailmaturule pürgima ei hakka ja püüan kohalike laatadega toime tulla.

Aitäh, et vastasid:)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails