6. jaan 2010

Klimti lilled

 

Jätkame eelmise aasta ehete blogimist – ei ole sel aastal veel midagi teha jõudnud. Mõned prossid on pooleli ja ootavad, et ma kusagilt täpselt õigeid helmeid saaksin. Seniks siis Klimti lilledega komplekt.Ma ise märganudki, aga Siret osutas sarnasusele.

Seni ilmselt ainsad roosimoodi lilled, mis ma polümersavist voolinud olen.

Gustav Klimt on pikka aega olnud üks mu lemmik kunstnikke. Ega ma väga kunstiteadlik pole, aga tema tööd on kohe sellised ilusad ja õrnad ja graatsilised, aga samas jõulised, et raske on neist mööda vaadata. Ma olen mõnda seinasuurust tööd originaalis ka kunagi näinud – tõesti lummav. Viinis oli pealegi veel kõik kohad tema kustiteostega suveniire ja nõusid täis.



DSC_8768  DSC_8773 DSC_8762



Heh, ja vaadake, mis toreda papusid maaliva CLP Studio ma Klimti töid otsides leidsin! Nad on pühendunud jalanõude huvitavaks maalimisele :)

 

3 kommentaari:

Siret ütles ...

Paistab, et suudlus vaeseke saab kohe päris ära ekspluateeritud. Täitsa imelik mõte ise-enesest. Ses mõttes, et ma ikka ei saa aru sellest massilisest reprodutseerimisest. Miks sa siis olemasolevate originaal teoste hulgast omale PILTI ei leia, onju...?

Teisest küljest on tore idee kunsti kõikjal eksponeerida...

Aga kaelakee on sul imekena (ja ma ütleks täiesti originaalne :P) - ma olingi juba unustanud kui ilus see on.... Peaksid äkki edaspidi ka rohkem roose tegema?

X by Leina Neima ütles ...

Kaunid õied ja midagi Klimtilikku on neis küll...

Ja kuigi 6. kuupäev juba lehvitas, soovin ikkagi loovat ja põnevat käesolevat!

MARRE ütles ...

aitähh : )
arvan, et teen roose edaspidi ka, jah

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails