11. märts 2010

Kõrva(l)saadused

Polümeersavist tellimusi tehes juhtub tavaliselt nii, et helmeid saab rohkem kui tellitud ehete tegemiseks vaja. No igaks juhuks ikka pigem rohkem kui vähem. Teist korda enam täpselt samasuguseid mustreid mul teha ju ei õnnestuks. Ülejääkidest tulevad tavaliselt kõrvarõngad. Esimesel pildil selle kee ja teisel pildil tellitud juubelikomplektist ülejäänud helmestest kõrvakad.



DSC_1753 DSC_1748



P.S. Blogil on jälle uus välimus. Eelmine template ei töötanud korralikult. Kuidas teile see tundub? Kas kõik on loetav ja tekst piisava suurusega jne? kommentaarid oodatud :)

4 kommentaari:

X by Leina Neima ütles ...

Ülejäänud helmed on tänuväärne kõrvakate toormaterjal tõesti. Ilusad on mõlemad paarid, ehkki pruuni-kuldne on täiesti minu värviteema. Seega lemmik.

Blog näeb kena välja, ehk siis minu meelst "töötab".

ps. kust sa selle 3-veeruga templiidi leidsid, viimasel ajal pole mul aega millessegi eriti süveneda aga olen isegi mõelnud 3-veerulise kujunduse peale üleminemisest...

MARRE ütles ...

aitähh!

template on siin http://www.ourblogtemplates.com/2008/11/blogger-template-professional-template.html

kusjuures blogger on teinud uute templatede installimise lihtsamaks - enam ei lähe kõik lisad ja asjad kaduma nagu varem. NIi et enam ei tähenda template vahetus kõigi lisade ja linkide uuestisisestamist.

X by Leina Neima ütles ...

Aitäh :=)

Heli ütles ...

Kas need sellest satsist, mida kiis hoolega sorteeris, vist jah. Ilusad nagu ... küpsised, sellised parimat sorti muidugi!:)Isuäratavad.

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails