4. okt 2008

kõrvarõngatest ja blogimisest

blogimisega on viimasel ajal peaaegu nagu jõulukaartide saatmisega - kaartid saavad muretsetud, head soovid kirjutatud, aadress ja mark peale, aga postkasti nad ei jõua kuidagi. õnneks ei ole hilinemisega blogimine pooltki nii tobe kui hilinenud jõulukaart kesksuvel.

praegugi on mul päris mitu paari kõrvarõngaid ja üks kee, mis ammu valmis nikerdatud, üles pildistatud ja juba ammu kandmisele kuuluvad, aga blogisse pole nad veel jõudnud. ausaltöeldes kipub viga olema selles, et ma satun fotokaameraga liiga hoogu. ühel õhtul kulutasin ehetefotode tegemisele 2 tundi ja ligi 200 kaadrit. ilma liialdamiseta. ma lihtsalt satun hoogu erinevate taustade ja värvikombinatsioonide ja kompositsioonide ja sügavusteravuste ja võttenurkade katsetamisel. ja eks siis katsuge välja valida, millised neist 300 kaadrist nüüd kõige paremad on!?

selle pika jutu peale lubage esitada lihtsaid lillasid kõrvarõngaid, mis selle mustika-jäätisekokteili komplekti juurde hästi sobivad. öelda nende kohta pole midagi, räägivad iseenda eest. kusjuures nad tegelikult ka sosistavad midagi kõrva oma klaasises mahedas keeles, kui need rippuvad helmekesed iga liigutuse peale üksteise vastu tasakesi sahisevad-kõlisevad. ma ei tea, mida nad ütlevad, aga see kõlab kõrvuhellitavalt küll.


Kommentaare ei ole:

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails