15. aug 2009

aafrika

Kui suvi üleöö sügiseks kipub minema, tulevad ikka soojamaa mõtted pähe. See hidden magic tehnikas tehtud kergelt aafrikahõnguline kuid vägagi sügisestes toonides ripats on tehtud juba ammu. täna sai ta külge kahesuguseid metallhelmeid ja natuke klaashelmeid.

aafrika1

olen juba pikemat aega mõelnud, et peaks oma keed tegema pikemad ja suuremad – kui uskuda poodide trenditeadlikkust peaks just suured ehted praegu IN olema. teisalt on mu enda lemmik kaelakee juba aastaid üks pikk ja üsna suur tumepunane kee. no ma nüüd ka püüdsin teha natuke lopsakamat ja pikemat kui tavaliselt. pealegi on kett asümeetriline, kui te hoolega vaatate. aga kes teab, miks nende metallhelmeste sisse mingit heina on ära peidetud? piinlik nagu kui rinnaesine heinane on, sest ega seda sealt ju niisama lihtsalt kätte saa. kui vahel kukub mustripragudest välja, siis kukub.

aafrikaaafrka2

kõrvarõngad, nagu ikka, käivad ka asja juurde. ja näevad seekord välja nagu aafrika naised. see ei olnud õela rassistliku märkusena mõeldud. no offence.

aafrika4

3 kommentaari:

Kadri ütles ...

Täitsa uskumatu, kui head näevad koos välja vask, hõbe, pronks :) Niimoodi vaadates hullult kena, aga ma juba tean, et minu "millimeetri- täpsusega- peavad- ühesugused- olema" sisemine mina ei luba mul endal nii teha :P Ja see on aegajalt häiriv :)

MARRE ütles ...

Sa, Kadri oled nagu kiirreageerimisrühm :) ma ei jõudnud veel publishki õieti vajutada kui Sa juba kommenteerisid :)

aga sa proovi proovi kombineerida niimoodi. ma ka alguses arvasin, et see pole võimalik :)

Let Fashion Rule ütles ...

Maru lahe! Ja suured ehted on jah moes praegu;)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails