2. apr 2007

Eilse päeva kangelasteod

1. Ostsin oma sõber Lumixile lisaaku ja lisamälu. Väga uhke on meil mõlemal nüüd olla ja me juba rõõmustame, kui palju toredaid turistipilte me Istanbulis teha saame! (Ma arvan, et ma räägin meie-vormis kompenseerimaks lapse puudumist. Nii ma siis lapsendasin Lumixi. Homme on hullarisse minek, võibolla peaks selle teema ka ülesse võtma :P)

2. Lugesin läbi pool oma lapsekese manuaalist (jaaa, kadestage kõik te noored emad - mu laps tuli koos manuaaliga!). Püüan alla suruda endas pead tõstvat pessimisminooti, mis püüab väita et see teine, lugemata manuaali pool on 1) suurem ja 2) olulisem ja et lõpuks saan ma ikka härra Kalamehe käest sugeda.

3. Kleidi lukuprobleem lahendatud. Vahel on hea mõelda väljaspool kasti. Kui on kleit, on lukk - ütleb minu loogika. Meheloogika seda ei tea. Meheloogika küsib, et milleks on kleidil lukk. Ma siis demonstreerisin ebaõnnestunult, kuidas kleit ilma lukuta üle pea ei tule. Tuli küll :) Tegelt jäävad tavaliselt küll rinnad ette (no loogish, et mehed seda ei tea), aga olete te näinud kartulikotti, mis ilma lukuta üle pea ei tuleks?! Ma ka ei ole.

Ei tea, kas ma väga kahetseks, kui ma Istanbulis LIHTSALT oleksin ja ei püüaks kõiki vaatamisväärsusi ära vaadata? Vaevalt küll.



See on Barcelona eelmisel suvel. Mulle endale see pilt väga meeldib. Puhkuse mitu nägu :)Või on tuhm nagu kuidagi?

1 kommentaar:

Rene ütles ...

oligi selline hämar päike? ;)

ei, hea pilt on, liiga sitendav ja särav ajaks liiga suveisu peale :P
kuigi 2 päeva pärast algab puhkus ja minek muuhulgas ka ookeani äärde. aga seal on kahjuks praegu umbes sama jahe kui siin...
no talvepuhkus ikkagi :)
türgi on muidugi kuumem paik ..

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails