21. apr 2008

helesinine

helesinine värv on mulle juba aastaid väga meeldinud, aga ta ei ole kunagi päris nii omaseks saanud, et ma teda kandes ennast mugavalt tunneksin ja ehetesse pole teda ka palju sattunud. aga kui nüüd üks töökaaslane teatas, et ta tahaks saada suveks omale helesinise- ja kullakarvalist kaelakeed, oli ühtäkki kogu mu ehtemajandus just neid värve täis.

esimene helesinine polümersavi ripats, mis endale saba taha sai, on selline. esimest korda kasutasin ka kullatud traati. päris ilus ja mõnus traat ja värvid on muidugi võrratud. ripatsi tumedamad triibud on tehtud polümersavist, mis pisut läbi kumab. nimetatakse seda vist küll läbipaistvaks, aga see on ilmselge liialdus. heledamas sinises on natuke jälle sätendavat valget savi sekka segatud. et ikka sätendaks.

mu isa igatahes uuris seda luubiga :)


müüdud

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Translucent on muidu tõlkes POOLläbipaistev. Kui ma esimest korda translucent polümeersavi näpuvahele võtsin, sellest eseme valmis tegin ja ära küpsetasin, siis ootasin, et ese nagu klaas läbi paistab:D
Läbipaistvust suurendab jääkülma vette loopimine kohe, kui ese on küpsenud.

Jõudu!

MARRE ütles ...

kellel see aega pakendit lugeda on, kui savi käes!? helmehaldjas ütles, et savi on läbipaistev ja mina teda uskusin. aga votsiis, hoopis poolläbipaistev. ma ütleks lausa õrnalt läbi kumav.

veeprotseduurid võtan ka kasutusele. tänud nõuande eest!

Siret ütles ...

See on ilus kee. Mulle meeldib kuldne ja sinine koos :)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails