30. apr 2008

hilinenud peo hilinenud aruanne

ükspäev oli väga tore päev. sõbrad tulid külla, katsin laua porgandikoogi, tikuvõileibade, juustu ja värgiga, veini voolas ojadena (jagus diivanilegi), lillemeri ulatus pea taevani, kingitusi oli nii pehmeid ja karvaseid kui ka helisevaid ja silmailu pakkuvaid. juttu ja tegevust jagus hilisõhtuste tundideni.

kahjuks lahkusid mõned juba enne kui eriti põnevaks läks. sain uuesti kinnitust, et see, et mul pole igasugu kola ärapanemiseks kappi, on tegelikult hea, sest üles leiti nii mu savid-pärlid-traadid kui ka joonistusvahendid ja vilepill.tšikid (pardonks väljenduse pärast) voolisid savi, märt joonistas, tõiv väänas traati kõveraks ja puhus pilli sirgeks. andekad olete, mu sõbrad! tulge varsti jälle – kõik kunstiteosed ju veel pooleli.

Tõendusmaterjaliks pilti kah!


4 kommentaari:

Muhv ütles ...

palju õnne tagantjärele! kujutan ette kui lõbus see kõik oli :)
ag aisversusver kui ilus pitssall seal ühel pildil paistab. on see sinu tehtud? huvitab, mis lõngast see on - nii ilus värv!

MARRE ütles ...

jaaa, sall on vääga ilus. sain kingituseks, nii et ma detailidesse ei oska laskuda, ehk peasüüdlane täpsustab :) aga silt salli küljes ütles, et tegu on 78% super kid mohääri ja 22% siidiga. väga mõnus ja pehme.

Inga ütles ...

palju õnne!
minu silm märkas ka kohe pildil salli:) mul endal just sedasama stiili sall vardal.

Anonüümne ütles ...

Sall on tehtud Alvita Silkid nimelisest lõngast (mohäär ja siid, nagu m. juba ütles), mustriks Kiri.
Ja aitäh ka :)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails