26. apr 2008

shokolaadimummud

küll on tore, kui enne väljaminekut igale särgile sobiliku kee juurde saab meisterdada. eile siis meisterdasingi. muudkui itsitasin iseenda üle ja muudkui meisterdasin.

Oleks ma seda teismelisena teadnud, kui mõnus ja lihtne on ehteid teha?! olid ajad, kui mul lisaks iga kostüümi juurde sobivas toonis eheted pidid olema. ja ka küüned. kollane oli siis lemmikvärviks. kollaste heljuvate kleitide aeg oli milllagi pärast seda perioodi, kui sai rebestatud teksades ja kettides karmi tšikki mängitud ja vennaskonda fännatud. ja pärast seda aega ka kui reividel sai troboskoobi valguses prodigy saatel kaereldud.



kee kohta palju rääkida polegi. lihtne helmetrossi otsa aetud klaaspärlikee, kus vahel pisikesi kuldseid seemnehelmeid. kee otsas ripub kuldseks värvitud polümersaviripats, mille küljes ka pisut kullatud traati ja pärleid. kõrvarõngad tegin ka, sellised ülilihtsad. aga nende pilt tuleb hiljem.

3 kommentaari:

Sirje ütles ...

Mulle meeldib see ripats, selline tummine.

Siret ütles ...

Tõesti - küll on hea kui keegi täpselt sinu maitse järgi ehteid teeb!

Aga mis kuldne periood see sul on? :-O

MARRE ütles ...

aitähh, Siret ja Sirje!

mul on vanadest eelarvamustest vabanemise periood, ma arvan. ma pole kunagi kullasõberolnud. aga mulle on hakanud tunduma, et pole värvi ja pole materjali, millest ei saaks ilusat ehet teha.

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails