1. okt 2008

juubeliaruanne

eile oli tähtis päev - möödus aasta esimesest ehteteemalisest sissekandest siin blogis. teisisõnu sai minu lemmikharrastus aastaseks.

nii et aeg teha väikeseid vahekokkuvõtteid. numbriline aruanne tuleb. kvalitatiivset analüüsi ma tegema ei hakka. selge on see, et mõningane areng kõige esimestest 1-pärli kõrvarõngastest on toimunud :) aga õppida ja proovida on veel hirmus palju. õnneks ei ole ind ja huvi vaibumismärke veel näidanud. ja õnneks ei ole pärlimaania ka päriselt mu elu dikteerima hakanud, kuigi aeg-ajalt on ohumärke näha. praegu on veel laual pärlite kõrval isegi jupike ruumi arvuti jaoks ja mõtetes ruumi muudele asjadele - söömist pole unustanud, töölt pole vallandatud.

et arvestatavaid ehteid kokku lugeda, loeme kokku blogisissekanded - olen ikka ilusamate asjadega siin edvistamas käinud. seega on aasta jooksul valminud:

42 kaelakeed
1 klamber
8 käevõru
33 paari kõrvarõngaid

selle aja jooksul on blogi vaadatud 17,968 korda. keskmiselt kuu jooksul käib siin 341 esmakordset külalist ja 443 korduvkülalist. kõige popimad märksõnad, millega siia jõutakse on sünnipäevakaart, ehtekunst, mustvee, Anti Saar, moussaka, cernit, fimo, Nora, muutumismäng, ehted, Anna Saarsoo, Ilmar Kruusamäe, traat, karu, barbi jne jne

kõige rohkem jõutakse siia isetegija.net foorumi ja eestikäsitööblogid.blogspot.com, aga ka mitmete sõprade-
tuttavate blogide kaudu. peaaegu kõik ülastajad on eestist - no muidugi, kõik ju eestikeelne. inglisekeelne blogi kipub unarusse jääma nii minu enda kui ka külastajate poolt. seda on vaadatud 464 korda. aga ta on ka nooruke. küll areneb.

aitähh kõigile, kes mulle siin kaasa elamas käivad. teadmine, et ka teistele mu näputööd meeldivad, annab palju energiat ja innustust juurde. loodan, et teil on edaspidi ka huvi ja põhjust mind külastada!


6 kommentaari:

Siret ütles ...

Palju õnne!

Millal sa barbidest kirjutasid ma küll tähele ei ole pannud :)

Egert ütles ...

Suured ja soojad soovid ka siitpoolt teele. :)

Anonüümne ütles ...

Mina vaatan, et mis sa üldiselt teed. Ehted on kõrvalprodukt :)

MARRE ütles ...

tänud õnnesoovide eest :)

barbijutt on siin
http://vaatan.blogspot.com/2008/01/heleroosa-unistus.html

aga epp, siis oled sa küll päris kuival - sellest, mis ma üldiselt teen, on siin vist vähe juttu. kuigi ehted on jah küll mu elutegevuse kõrvalprodukt, aga see-eest kõige ilusam :)

X by Leina Neima ütles ...

Palju õnne!!! Eks see üks "kahjulik" ja süvenev tõbi on...

Anonüümne ütles ...

õnnitlused! mulle su blogi väga meeldib:)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails