29. okt 2008

punase ripatsi lugu

ammu, ammu aega tagasi valmis punane saviripats. oli teine selline edev, päris suur, lakitud ja läikivate klaashelmestega. natuke vähem ammu aega tagasi muutus ta veel edevamaks, kui tema alla serva tekkisid traadipusad ja helmed. möödus veel mõni aeg ja valmis pool keed mille otsa ripats rippuma oli määratud. ja nüüd, üldsegi mitte enam ammu vaid suisa eile tekkis ka teine pool keest. ja valmis saigi meie kaelakee!



see,
ma kahtlustan, on viimane lükkimistehnikas kee, mida siin majas ja blogis näha saab. no tõesti, see on niiii tüütu. kuidas te küll viitsite, kulla kaaskannatajad, kes te neid ussikesi heegeldate?! mul pudisevad helmed näpuvahelt kõik vaiba sisse ja nii kui silma pilgutan, põgenevad need, kes juba helmetrossi otsas, kah minema. aga kui nutt ja hala lõpetada, siis võib öelda, et täitsa vinks-vonks kee tuli. ilus punane.

kaelas on ka täitsa ilus. mulle endale hästi meeldib teiste ehteid vaadata just nendel piltidel, kus on modelli kasutatud. saab ikka kohe hoopis õigema mulje. proovisin siis kah jälle kaelas pildistada. ja kuna mul on uus huvitav fototöötlusprogramm Gimp, oli vaja selle võimalusi ka katsetada ja siuke uduehvekt ka peale panna pildile.

2 kommentaari:

Sirje ütles ...

efekto!

monika ütles ...

vahva...ja töötlus on ka väääga effektne

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails