6. okt 2008

traadi-pärli pusad

peenikesest traadist heegeldatud kolmnurgad, seemnehelmed ja klaashelmed, pisut loomingulist lähenemist ja ongi värvilised pusased kõrvarõngad valmis! tegu on siis nende sugulastega.

traadi heegeldamisest jäävad sõrmed valusaks, aga see sätendav ilu, mis päikese- ja lambivalguses kõrvast vastu helgib, paneb unustama hellad sõrmed. tõesti, need kõrvakad helgivad ja läigivad kõrvas imeilusasti. pildile see kahjuks ei jää, sest see helkimine toimub liikumises.





ja olgu see postitus näiteks selle kohta, mis juhtub, kui teha ühest ehtest palju erinevaid pilte igasuguste pitsikeste ja satsikeste ja lillekestega. ja siis ei suuda otsustada, kas näidata sitsikeste või satsikestega pilte. niisiis lähevad näitamisele punt erisuguseid, täiesti eri ooperist pilte. vahel läheb meelest, et tegelikult on hoopis ehe see, mida ma näidata tahan, mitte mu kruus, kampsun ja kartulijahutops : )

4 kommentaari:

Muhv ütles ...

ma olen sel hoojala mingi totaalne lilla värvi fänn ja need kõrvakad meeldivad väga. mõnus kuju ja lopsakus kõrvuti õrnusega, väga pidulikud mu meelest.

Anonüümne ütles ...

hüperlahedad - kas sellel nö traadiga heegeldamisel on mingi nipp/õpetus ka või lihtsalt sõna otseses mõttes heegeldadki traadiga?varusin just endale ka peenikest traati ja tahaks proovida.

MARRE ütles ...

aitähh! :)
ma sõna otseses mõttes heegeldasingi traadiga kolmnurgad ja siis põimisin teise traadiga pärlid sinna peale.

Siret ütles ...

Oi kui ilusad need ikkagi on!

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails