15. apr 2010

roosa mumm/pink and bubbly

Fuksiaroosa ehtekomplekt. Tellimustöö. Mummud on seekord tillukesemad, kusagil 2,5cm diameetriga ja tegelikult pisut teist tooni ka kui pildil. Aga üldiselt minu arvates tellija poolt väga tore idee omavahel komplekti panna kõrvarõngad ja pross.

Kuidas tahaks kõiki ehteid ka kandjate küljes näha! No ikka hoopis teise mulje ja pildi saab. Kindlasti oleks abiks ka disaini ja insenertehniliste lahenduste parandamisel. Ükspäev nägin ühte kaelakeed telekast – küll oli uhke tunne :P

Kuulge, aga olge nii kenad ja saatke mulle fotosid iseendast, kus te minu tehtud ehteid kannate? Loosin kõigi saatjate vahel välja auhinna! :)

fuksia

Another pink brooch together with pink bubbly earrings – they are more pinkish in real life. Such a great idea to match brooch and earrings – thank you for that, Anneli. Earrings are smaller this time than previously, only about 2,5cm.

One day I saw one of my necklaces I sold to my ex colleague on TV. It was so great to see it on a person and in a real life. Actually, I would be really happy to see how people wear my jewellery. This is a call for pictures – send me photos of you wearing my jewellery :) You can find my e-mail address on the upper right corner of my blog. I will give a way a surprise to one of you!

DSC_2572

8 kommentaari:

siret ütles ...

Niii... Mul ei olegi sinu tehtud ehteid enam. Üks ainus kõrvarõngas on - palun väga ;-/ Pean vist su poodi tulema kõigepealt :D

Hea idee auhind välja loosida muide - võibolla peaks ka seda tegema :D ?

MARRE ütles ...

need, kel ei ole mu ehteid veel, ärge kurvastage, küll teen varsti teile ka ehteloosi :)

Siret, kuhu teine kõrvarõngas jäi?

X by Leina Neima ütles ...

Hõrgud palad küllusearmastajale :=)

Siret ütles ...

Läks kadunud kõrvarõngaste maale vist :D

Heli ütles ...

Oo, seda loosi ootaks väga:D

Drex ütles ...

Minul ka Sinu ehteid pole, ka mitte poolt kõrvarõngapaari, siis saaks ju ka poolenäo pildi teha :P

MARRE ütles ...

kuule, Drex, see on ju ka igavesti äge mõte! ma vaataks hea meelega oma külastajatele otsa :)

niisiis, ilma eheteta pildid osalevad ka loosmises! :D

Heli ütles ...

See on igatahes küll üliarmas pakkumine:)!

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails