21. apr 2010

Tööõnnetus/working accident

Sain teada mis juhtub lumivalge polümeersaviga kui see ahju unustada… kauaks ajaks. Panin ahju valge ripatsi ja võtsin välja süsimusta. Tund-poolteist hiljem…

Selliste olukordade vältimiseks panen alati äratuskella helisema, mistõttu ma ei püüagi ise meeles pidada, et miski ahjus. Aga seekord õnnestus mul kell täiesti valesti seada - oleks oma 5 tunni pärast alles helisenud. Õnneks meenus pisut varem ja lisaks kirbele-hapule haisule ja mustale savile ei olnud ahjus vähemalt veel tossu või leeke.

Nördimapanev. See ripats õnnestus nii imehästi. Tegin selle ühe valge komplekti tellimuse jaoks. Ropendan nüüd vaikselt ja salaja natuke.

DSC_2623

Believe or not, this pendant was once bright white. Just before I put it to oven, actually. And just before I forgot it there for way too long. Usually I set the alarm to remind me the oven, but this time I got it all wrong for some reason and set it about 5 hours too late.

Its such a disappointment. I had to make a white necklace and I was really satisfied with how this pendant turned out. And I can’t really make a black one instead as it simply stinks bad. Its possibly poisonous too.

DSC_2620

3 kommentaari:

Heli ütles ...

Ups, nii põnev!:D

TH ütles ...

No nagu ma ütlesin, ei tea kui mürgine just. Aga mõnda aega ilmselt naha vastas ei tasu hoida. See hapu lõhn võibolla tont teab mis. Ning kloororgaanilised ühendid, mis seokse materjali ülekuumutamisel tekivad ei ole väga head. Aga ehe on ilus. Ja samas, hah,"mascara" koostises kasutatakse rõõmsalt elavhõbedat.

siret ütles ...

ma usun, et eriti see sind ei lohuta vist hetkel, aga... ma tean mida te tunnete ;D

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails