12. dets 2007

jõuluehted?

mõtlesin teha jõuluehteid. keerasin, väänasin, pöörasin, põimisin, käkerdasin ja mäkerdasin ja kaks sellist asja sain valmis. üks armas sõber ütles mulle, et väga jõululikud. üks teine ütles, et ei tekitanud temas jõulutunnet. mine võta sa siis kinni. mis teeb asjast jõuluehte üldse? antud juhul see, et ma plaanin nad kuusepuu otsa riputada.



materjalid: kahe jämedusega traati, mingi pits, igasuguseid pärleid

aga ilusate piltide tegemise ponnistusest olen ma loobunud, sest ilma normaalse valguseta ei saa. ja mingit kodustuudiot ma ka ei viitsi päris püsti panna. pealegi pole ruumi, traati on kõik kohad täis. ja homme tuleb juurdegi. no okei, ma natuke liialdan. päris kõik kohad traati täis siiski pole. isegi homme ei saa olema.

4 kommentaari:

Siret ütles ...

Võibolla peaks asutama mingi Vähese Valguse Vastu Võitlejate Ühingu. Lühidalt VVVVÜ. Ma kah tunnen valgusest tohutut puudust...

MARRE ütles ...

asutame jah. kuigi ma ei kujuta ette, kuidas me võitleme. toome valgusrikkamatest riikidest kotiga valgust? nagu kilplaste multikas :)

Siret ütles ...

noh, ega siis võitlus võib ju ka lootusetu olla. See ei tähenda veel, et ei võiks võidelda... Põhimõttes on küsimus :P

Anonüümne ütles ...

minu arvates näevad need välja nagu väga lahedad kõrvarõngad.mina küll kannaks! :) ja jõulupuule võib ju vabalt omakorda kõrvarõngaid riputada!

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails