14. nov 2008

dublin

Ilus ja kaunis Dublin laiub me hotellitoa akna all. ei, linn ei ole üleni jõulutuledes, need on tavapärased linnatuled, mis väriseva käe all nii kauniks sigrimigriks vormusid. see ei ole kõige selgem foto, mis sellest aknast välja klõpsitud sai, aga see sobib selle meeleoluga, mis meil siin on pärast 2 päeva jubeigavat iga-aastast koosolekut, vähemagatud ööd, kohvipausi ajal libistatud guinessi õlut ja lõunasöögi ajal libistatud veini ja pisukest raamatushoppamist. on kergelt fuzzy-blurry.



tekib küsimus, kas on ikka mõtet seda fotokat kaasas tassida, kui enamaks aega pole kui aknast välja piltideks. seekord küll vedas - need sambad sel udupildil kuuluvad City Hall'ile, mille kõrval ka kohe Dublin Castle on. seda näha pole, aga teadmiseks võib ju ikka võtta :)

P.S. Ma ostsin väga mõnusa savivoolimis raamatu! : ) põen juba koduigatsust, et saaks koju oma savi ja traadi ja tangide juurde ja savi voolima

2 kommentaari:

Terje ütles ...

Nojah, nii neil konverentsidel läheb - lennuk-hotell-konverents-hotell-lennuk ja ei mingit kultuuri ja pildistamist;-))) Aga raamatut tahaks sirvida... tundub huvitav

Siret ütles ...

Pagan võtaks! Niipalju kui mina aru saan teeb see raamat ainult kõik veel hullemaks... Ma räägin totaalsest savisõltuvusest - jah.

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails