7. apr 2010

Pühad pühitud/Easter

(please, scroll down for English)

Olid toredad pühad. Munadega sai mitu tundi mässatud. Ostsime õega poest mingi värvi, mis oli aga nii malbeke, et pruunidele munadele ei jätnud nad pea mingit märki. Valgeid mune ei taibanud keegi aga poodi müüki tuua. Tahtsin siis suhkrusiirupiga mingeid kaunistusi munale kleepida – ei tahtnud jääda. Võtsin siis niidi ja sidusin kaunistuse niidiga muna külge. Sattusime aga niidiga hoogu ja lõpuks mähkisime pea kõik munad värviliste niitide sisse. Kanget suhkrusiirupit liimiks vahele ka.

Munad, iseensest mõistetavalt, said tehtud kassi rõõmuks. Et oleks, mida magusat limpsida, korvist õngitseda, põrandale kukutada ja ennastunustavalt mööda põrandat taga ajada.

DSC_2219

Our easter egg decoration ended up with decorating eggs with sewing thread. All the eggs in the shop were brown and the special colours were soooo light it was nearly invisible. Then we tried to glue sime fabric flowers on eggs with sugar syrup. That didn’t really work either. So, i took a thread and tried to attach those decoration flowers with a thread. Finally we found ourselves playing around with sugar syrup and thread only. Those few flowers we had were buried under layers and layers of thread. I would like to see someone trying to eat these eggs :)

Well, my cat did try to lick them – smelled the sweet sugar syrup. And it seemed to be fun to fish eggs out of the basket, drop on the floor and roll them around…
DSC_2179DSC_2239

2 kommentaari:

AemyYmea ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Siret ütles ...

No ilusad on!

Aga kindlasti oli neid raskem koorida selle niidi tõttu :)

Muideks raske papi eest müüdi Tartus LihavõtteMune - kapitalism on ikka äge asi. Oleks ma ise poes käinud ma poleks küll raatsind võtta ja oleks ka pruunidega rahul olnud :P

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails