5. nov 2008

ingrid rüütel

panin tükikese pitsi vedela polümersavi alla, lisasin mõned helmekesed ja valmis kee, millel on kerge rahvusromantiline hõng minu arvates. pärlikett sai mu meelest kena, sellise mõnusa rütmiga.


aga mis puutub siia Ingrid Rüütel, küsite? no üks inime hüüatas seda keed nähes täna "ingrid rüütel!". ma nimesid parem ei nimeta, et ei saaks kedagi mu ilusa kee alatu laimamise eest süüdistada. mitte et mul iseenesest midagi proua rüütli vastu oleks, aga... kas see just ühele ehtele kompliment on...

aga muidu läheb jubetöiselt. see seletab tänast pildisettingut ja üldist vaikust blogis. kuigi täna, kui pea mõtlemisest juba paks, oli töötegemises savimätsimispaus, mille käigus leidis Sireti juhendamisel aset minu esimene hidden magicu tehnika moodi tehnika katsetus. jubeäge! kui ükskord ripatsitele mingid riputused külge mõtlen, siis näitan teile ka.


ah, ja muideks. tellisime sellest poest ehtekraami - konkse, ketti, pärleid, traati. täitsa hea teenindus, ja pakk jõudis üsna kiirelt. saatekulu polnud ka liiga üüratu. julgen täitsa soovitada sealt tellimist.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma vaatan, et lakkisid oma ingridi ikka üle?

Sirje ütles ...

mulle väga meeldib, või oleks õigem öelda - meeldivad - ingridid!

MARRE ütles ...

aitähh, Sirje :)
helen - lakkisin üle jah. sai parem küll, kuigi pildi pealt paistab nagu oleks tegu mingi nätske ja ligeda asjaga :) läigib, noh.

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails