30. nov 2008

pärlitest jõuluehted

Esimest korda üle väga pika aja ei tekita minus liialt varajane ehk siis novembrikuine jõulutemaatika tülgastust. Küsimus on lihtsalt selles, mis võtmes asi toimub. Poodidesse ma sisse ei lähe ja kui lähen, kannan silmaklappe (kujuteldavad sõbrad mul sellised), nii et see mind ei puuduta. immuunsus on tekkinud. Eilne Isetegijate pärlitest jõuluehete meisterdamise töötuba, mille pärast üldse see jõuluteema praegu tõstatus, oli aga väga tore ja väga mittekommerts. ja nii mulle meeldib!

Saime kokku Roosi Käsitööäris, mis kõigi tartukate rõõmuks Valgast ka siia laienes. Seal, muideks, toimub pidevalt töötubasid. Sattusin Tintsiku juhendamisel inglikese, küünlaroseti ja lumehelbekese meisterdamisest nii hoogu, et tegin kodus veel terve inglipesakonna ning lumehelbeid ka. Kui mustri lugemine õnnestub, on tegu täitsa lihtsa tööga :)



Sellise punase kleidiga ingel kaunistab nüüd paljude tartu isetegijate kodusid. sinise ja vallatult sitsilise kleidiga on aga noor ingel - talle pole veel tiivad kasvanud. inglikutsikas.





Aga vaadake, mis toimub inglitega siis, kui keegi ei vaata...



4 kommentaari:

Terje ütles ...

vahvad!

monika ütles ...

Lahedad!!!!

Anonüümne ütles ...

sinu inglikesed on päris ulakad :P Kathy

taims ütles ...

ehh päris toredad inglid, sellised võiks endalgi kodus tantsu lüüa :)

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails