20. nov 2007

käevõru

Proovisin ketti punuda. Tegin aga pisikesed traadirõngad ja põimisin üksteise külge. Igati ilus ja uhke värk, ainult et keti elu kestis täpselt fotosessiooni lõpuni ja siis lagunes kõik koost. Isetehtud rõngakesed lihtsalt ei püsi lõikekohast korralikult koos, sest lõikekoht on selline konarlik. Nii need rõngad üksteise seest välja vupsasidki ja vaese kinnitushaagi hülgasid. Seda kurba sündmust ma fotole ei jäädvustanud.





Nii et kui ma peaks tahtma, et mu tehtud ehetel mingisugune praktiline väärtus ka oleks, siis oleks mul traadilõikamise tangide asemele vaja peenikest metalli saage. No tõesõna, varsti on vaja kusagile tööruumid rentida endale, et kõik tööriistad ära mahuks. Rääkimata sellest, et traadiväänamise tulemusel on terve tuba teravaid traadiotsi täis. Lendavad, raiped, kui ma neid naks ja naks traadi küljest ära lõikan.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Idee on käevõrul ju vahva ja näeb ilus välja ka, soovitan Sul valida paksem traat, mida rõngasteks teha ehk 0,8 mm või lausa 1,0 mm ja kui tangidega lõikad, siis iga rõngas eraldi, siis on lõikejoon parem, ideaal oleks muidugi kullasepa saag.. ma ihun hammast selle peale :)
Järgmine kord tuleb juba püsivam ehe. :)

Anonüümne ütles ...

Mina kasutan keti tegemiseks 1.0 mm traati ja lõikan iga rõnga eraldi. Kett on alati püsima jäänud. Aga pilti ma kahjuks ei näe. :(

MARRE ütles ...

Aitähh nõuannete eest. mu traat oli tõesti ainult 0.6. proovin siis jämedamat. aga kust seda kullasepa saagi saab? :)

Blogger sõi pildi ära jälle :( Panin nüüd tagasi.

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails