1. nov 2007

Traadiväänamine

Kuigi õige traat ja traadiväänamise tööriist on Helmehaldjast alles tulemas, ei jaksanud ma kannatada ja veetsin eilse õhtu traati väänates. Võtsin aga ette oma Helmesehete Entsüklopeedia ja asusin selle õpetuste järgi väänama. Sellised tangid abiks.



Pildil on siis kõrvarõngad, üks kinnitushaak veel sündimata keele ja siis lihtsalt paar siiruviiru, roosa helme küljes. Lähemal uurimisel näeb, et selline värvilise kihiga kaetud traat ei ole algajale sugugi sobilik - kui oskamatult ja liiga mitu korda traati väänata, siis koorub see värv lihtsalt maha. Nii et ärge liiga lähedalt vaadake : ) Traat ise on samuti Helmehaldjast. 0.8 mm jämedune.

Siis veel selline pidulik sündmus, et ma olen nüüd Eesti Käsitööblogide webiringis. Ma pole küll webiringi
nähtusega enne kokku puutunud, aga paistab, et see on siuke ringviitamine ühelt temaatiliselt blogilt teisele. Noh, et minu blogist saab edasi järgmisele kui vajutate selle ikooni all olevatele noolekestele (kusagil sesal paremal menüüs allpool). Ja siis järgmisest blogist saate edasi järgmisele käsitööblogile ja sealt järgmisele ja sealt järgmisele... kuniks oletegi tagasi minu juures. On vist nii.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oi kui vahvaid asju Sul tuleb siit, nagu näen oled sõrme andud ehtemaailma, muuseas, praegu kiirelt tehes jõuad Isetegija keskonnas tellida pärleid ja komponente Sayla lehelt :) varsti on Sul ka kodus hunnikute viisi pärlikarpe ja tööriista kast traatidele ja tangidele :), mina kirjutasin jõuluvanale juba eriskummalise soovi - tahan pisikeste puuride komplekti, vat milleni viib pärlitega sahminime :)

MARRE ütles ...

Aitähh aitähh, vaatan kohe järgi, mis seal isetegijas toimub. See varsti, kus mul on asju hunnikutes, ei ole kaugel. Saabusin just ehitusmaterjalide poest - käisin traadilõikamise tange ostmas : )

veel sarnasel teemal

Related Posts with Thumbnails